Resultaten voor afvallen met laxeerpillen

afvallen met laxeerpillen
Ik slik sinds vijf jaar laxeertabletten, ben in korte tijd veel afgevallen en mijn menstruatie is ineens gestopt, ben ik een eetstoornis aan het ontwikkelen? solvo.nl.
Antwoord van de expert 1. Afgaande op wat je zegt over het in korte tijd bewust veel afvallen, in combinatie met het al geruime tijd gebruiken van laxeermiddelen èn het stoppen van de menstruatie, is het mogelijk dat je inderdaad een eetstoornis aan het ontwikkelen bent.
Laxeertabletten van de kruidvat Marokko Community.
Ik wil laxmiddel gaan gebruiken om mijn darmen te ontgiftigen. Alleen vroeg ik mij af hoe lang moet ik het slikken en hoevaak op een dag. Ik wil er namelijk niet verslaafd aan worden. Ongiften doe je niet met laxeermiddelen.
Afvallen met laxeermiddel, verstandig? DIK.NL.
Het nemen van laxeerpillen om af te vallen kan zelfs erg gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Laxeermiddelen zijn namelijk een medicijn en noodmiddel tegen darmklachten en zijn geen gezonde dieetpillen om te nemen tijdens het afvallen. Gevaren van laxeermiddelen. Als je laxeermiddelen slikt dan kun je te maken krijgen met enkele vervelende bijwerkingen.
Joly's' Ana's' pro ana blog en forum.
het laxeer probleem. Forum 99gram.nl, alles over eten, gewicht en uiterlijk.
Dus als je dan toch moet eten slik je een laxeerpil om het te compenseren. Als je stopt met laxeerpillen, heb ik nog meer angst om te eten. Mijn moeder weet ook dat ik aan het afvallen ben, het valt haar ook op dat het best snel gaat.
LIF / Laxeermiddelen. forum.fok.nl.
Ben al bij de sportschool geweest, alleen juist die laatste 2 kilos er juist het lastigst van af. Omdat ik snel wil afvallen, en dat sporten ben ik nu zat. Ik vind dat ik al genoeg moeite heb gedaan. Die laatste 2 is echt vet, dat krijg je dan sowieso er niet vanaf met laxeermiddelen.
Plazilla Cookie.
Ook gaat u dan akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de bovenstaande genoemde doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van persoonsgegevens kunt u vinden in de toepasselijke privacyverklaring.
Laxeerpillen en lijnen: geen gunstig effect, wel schade Mens en Gezondheid: Dieet.
Maar realiseer je dat het niets te maken heeft met vet kwijtraken en dat het een klein schijneffect heeft, terwijl er grote schadelijke gevolgen tegenover staan. Gevolgen van het onjuist gebruiken van laxeerpillen. Laxeerpillen hebben voor het afvallen dus geen positieve effecten.

Contacteer ons